top of page
Into-the-Woods.png

Roodkapje en Sjaak wel eens ruzie zien maken… Assepoester en Raponsel wel eens sámen in een avontuur gezien… of prinsen wel eens vreemd zien gaan…
In dit bizarre en vrolijke sprookje voor zowel kinderen als volwassenen, komen vier welbekende sprookjes van Grimm bijeen. Samen met nóg meer bekende sprookjesfiguren, bemoeien ze zich met elkaars verhaal.

Into the Woods: Citaat

Into the Woods

Inmiddels 30 jaar geleden ging de allereerste productie van de musical Into the Woods in première. Musicalgroep Utrecht brengt het stuk nu opnieuw op de planken. Met meeslepende muziek en liedteksten van Stephen Sondheim, het sprookjesachtige verhaal van James Lapine en de zeer geslaagde vertaling van Koen van Dijk geeft musicalgroep Utrecht haar eigen fantasierijke twist aan deze musical.

Een doorsnee sprookje over een bakker en een bakkersvrouw… Zij staan voor de moeilijke taak om een vloek te verbreken. Na een intense zoektocht naar vier voorwerpen in het bos om de vloek op te heffen, keren ze naar huis en leefden ze nog lang en gelukkig… Dácht je!
Into the Woods, het sprookje dat je op verrassende wijze een spiegel voorhoudt… het sprookje dat je confronteert met de keuzes die je maakt en de gevolgen voor jezelf en de mensen van wie je houdt!

IMG-20160608-WA0003_edited.jpg
Into the Woods: Tickets

Gallerij

Into the Woods: Tekst
Into the Woods: Pro Gallery
bottom of page