top of page

CREATIVES

Het creatieve team van 9 to 5 bestaat uit Charlotte Hulsbergen (regie en spel), Hubert ter Meulen (regie, muziek en zang) en Alisha Barendregt (choreografie).

Creatives: Teamleden
charlotte-199x300.jpg

Charlotte Hulsbergen

Regie en spel

Geboren en getogen in het prachtige Gouda, is Charlotte al van jongs af aan bezig met theater en zang. Zij begon haar werkzame carrière in het onderwijs waar ze naast basisschoollerares ook als theaterdocente werkte. Daarnaast speelde zij in verschillende voorstellingen mee. Dit varieerde van schoolvoorstellingen voor kinderen tot locatie-theater en musicals (o.a. Chicago).

hubert-199x300.jpg

Hubert ter Meulen

Regie, muziek en zang

Geboren in Amersfoort, 1975.
Heeft van jongs af aan al een grote affiniteit met opera en musical. Vooral de combinatie van de verschillende disciplines (zang, spel, dans en de vormgeving) heeft hem altijd aangesproken omdat deze verbinding van de verschillende podiumkunsten een haast onuitputtelijke bron van mogelijkheden biedt voor het maken van voorstellingen die voor zowel het publiek als de spelers een ware belevenis zijn.

unnamed_edited.jpg

Alisha Barendregt

Choreografie

Kon eerder dansen dan vooruit lopen. Opgegroeid in het dorpje aan zee, Rockanje, waar ze in aanraking is gekomen met dans: eerst ballet, dan streetdance en daarna urban dance. Elke mogelijkheid om te dansen of zelf een choreografie te maken, pakte zij met beide handen aan. Op haar 19e ging zij in Rotterdam wonen. Daar leerde zij steeds meer stijlen bij: house, afrohouse, dancehall, en haar grote liefde: hiphop.

In voorgaande producties heeft MGU ook samengewerkt met:

Margoke Nijssen
Wouter Braaf

Mirte Bron

Arjan Kindermans

Marjolijn Tijsmans

bottom of page