top of page

CREATIVES

Het creatieve team van UrineTown bestaat uit Charlotte Hulsbergen (regie en spel), Hubert ter Meulen (regie, muziek en zang) en Margoke Nijssen (choreografie).

Creatives: Teamleden
charlotte-199x300.jpg

Charlotte Hulsbergen

Regie en spel

Geboren en getogen in het prachtige Gouda, is Charlotte al van jongs af aan bezig met theater en zang. Zij begon haar werkzame carrière in het onderwijs waar ze naast basisschoollerares ook als theaterdocente werkte. Daarnaast speelde zij in verschillende voorstellingen mee. Dit varieerde van schoolvoorstellingen voor kinderen tot locatie-theater en musicals (o.a. Chicago).

hubert-199x300.jpg

Hubert ter Meulen

Regie, muziek en zang

Geboren in Amersfoort, 1975.
Heeft van jongs af aan al een grote affiniteit met opera en musical. Vooral de combinatie van de verschillende disciplines (zang, spel, dans en de vormgeving) heeft hem altijd aangesproken omdat deze verbinding van de verschillende podiumkunsten een haast onuitputtelijke bron van mogelijkheden biedt voor het maken van voorstellingen die voor zowel het publiek als de spelers een ware belevenis zijn.

Margoke-1-768x512_edited.jpg

Margoke Nijssen

Choreografie

Margoke is nieuw bij Musicalgroep Utrecht! Sinds 2018 is zij betrokken bij MGU middels de productie Thoroughly Modern Millie waarin zij in het ensemble speelt, zingt én danst.
Margoke is opgegroeid in het zuiden van Noord-Brabant. Dansen is van jongs af aan haar grootste hobby: van jazzballet tot streetdance, van stijldansen tot salsa. Onderweg kwam daar de toneelclub en zangles bij, en zo rolde Margoke het musicalwereldje in. 

In voorgaande producties heeft MGU ook samengewerkt met:

Wouter Braaf

Mirte Bron

Arjan Kindermans

Marjolijn Tijsmans

bottom of page