top of page
4822575_orig_edited.jpg

A Hard Day’s Midsummer Night

Geen mens weet eigenlijk wat ik was. Dat was ik. En je bent niet goed snik als je wel durft te zeggen wat ik denk dat ik was. Dat kan namelijk niet want niemand had zoiets eerder gezien of eerder gehoord en niemand zal het begrijpen of door kunnen vertellen, want die droom was van mij!

A Hard Day’s Midsummer Night: Citaat

A Hard Day’s Midsummer Night

Musicalgroep Utrecht nam u mee in een mix van waan en realiteit waarin mensen hun eigen wensen en verlangens ontdekken of juist ontlopen. Je eigen perspectief bepaalt hoe je de wereld ziet, je eigen verlangen bepaalt hoe je bent, of doet je wegkijken van wat je liever niet wilt zijn. Dit gegeven is van alle tijden: Shakespeare schreef er een toneelstuk over en The Beatles zongen in hun Strawberry Fields over een uitweg om met die verwarring om te gaan. En zo blijken er nogal wat raakvlakken te zijn tussen de grote bard en deze grote band.

Beatles gearrangeerd voor diverse settingen en stijlen: warme close harmony wordt afgewisseld met jazz, reggae beats, tango, oosterse invloeden en psychedelische klanken.

De vragen naar wat echt is, naar wat waarheid is, naar wat een droom of verlangen is, dat zijn de vragen die werden voorlegt aan de spelers en aan u als toeschouwer. Spiegel jezelf aan een ander en ga als het ware buiten jezelf, dan valt er veel te ontdekken.

3169372_orig.jpg
A Hard Day’s Midsummer Night: Tickets

Gallerij

A Hard Day’s Midsummer Night: Tekst
A Hard Day’s Midsummer Night: Pro Gallery
bottom of page