top of page
hamlet.png

Hamlet, de familievoorstelling

2024/2025

Tekst: Don Duyns

Liedteksten Alex Klaassen

Regie en muziek: Hubert Ter Meulen

Regie en spel: Charlotte Hulsbergen


Hamlet, de familievoorstelling is bekend van de succesvolle uitvoeringen door Theater Rotterdam (voorheen Rotheater) in 2018.  Het is een komische en eigentijdse bewerking van Shakespeares stuk-der-stukken met liedjes op muziek van de popband Queen.


De Deense puberprins Hamlet maakt een hoop ellende mee. Hij raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die erg in de war raakt. Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert Hamlet in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood…..


De muziek is in deze familievoorstelling bestaat uit bekende nummers van de legendarische popband Queen voorzien van teksten geschreven door Alex Klaassen.


De cast is bijna compleet. Maar wij zoeken nog 3 mannen! Spreekt dit verhaal je aan? En beschik je over goede spelkwaliteiten en een flinke dosis humor?
Neem dan contact met ons op via mgutrecht@gmail.com


Start repetitietraject 20 maart 2024. Uitvoeringen in maart/april 2025 in Utrecht.

Hamlet de familievoorstelling: Impressum
bottom of page