top of page

Verplaatst!

|

Theater het Huis Utrecht

Lang en Gelukkig

Vanwege de corona maatregelingen zijn er tijdelijk geen kaarten meer beschikbaar. Begin Maart zal de kaartverkoop weer van start gaan!

Tijd en locatie

Verplaatst!

Theater het Huis Utrecht, Boorstraat 107, 3513 SE Utrecht, Nederland

Over het evenement

Vanwege de corona maatregelingen zijn er tijdelijk geen kaarten meer beschikbaar. 

Begin Maart zal de kaartverkoop weer van start gaan!

NIEUWE DATA BEKEND:

De voorstellingen zullen plaatsvinden van donderdag 2 Juni t/m zondag 5 Juni, wederom in Theater het Huis – Utrecht (Boorstraat 107, Utrecht)

OVER LANG EN GELUKKIG:

Lang en Gelukkig is een Nederlands muziektheaterstuk dat in het seizoen 2007/2008 en 2013/2014 door het Ro theater in Rotterdam werd opgevoerd. De toneelteksten zijn geschreven door Don Duyns, Alex Klaassen schreef de liedteksten en maakte de bewerking van de liedjes.

Lang en Gelukkig is een verzameling van klassieke sprookjes en een parade aan bekende sprookjesfiguren. Maar niets is wat het lijkt. Assepoester wordt gekleineerd door haar boze stiefzusters Paris en Hilton, Roodkapje heeft een relatie met een boze wolf met imagoproblemen en prins Roderick van Oranje Nassaukade wordt door zijn moeder uitgehuwelijkt. Alle ontwikkelingen komen tot een climax op het Grote Bal.

Lang en Gelukkig is afwisselend, prikkelend, humoristisch, hilarisch en soms ontroerend. Het is vooral een uitbundig theaterfeest voor iedereen van 10 tot 110 jaar.

Tickets

  • TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR!

    € 20,00
    Btw: Belasting inbegrepen+€ 0,50 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page